Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

    Co. τεχνολογίας της Mercedes Shenzhen, ΕΠΕ.

          Η ποιότητα είναι η υποχρέωσή μας, η υπηρεσία είναι η αποστολή μας

Αρχική Σελίδα Προϊόνταψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων

Αρρενωπό 7,1 8» Thermoscanner υποδοχής ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων συσκευών γραφείων με Wifi

Αρρενωπό 7,1 8» Thermoscanner υποδοχής ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων συσκευών γραφείων με Wifi

Reception Desk Android 7.1 8" Thermoscanner Device Kiosk Digital Signage with Wifi

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: GENEVISION
Πιστοποίηση: CE, FCC, ROHS, CCC
Αριθμό μοντέλου: MG-800

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: USD550/SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 καθορισμένο /month
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγεθος οθόνης: επιτροπή ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ 8 ίντσας Σύστημα: Αρρενωπά 7,1
Κατάστημα Googleplay: Υποστήριξη Κάμερα: Του προσώπου διοφθαλμική κάμερα αναγνώρισης
Υπέρυθρο θερμόμετρο: Ενσωματωμένος Εγκατάσταση: Στάση πατωμάτων, επιτραπέζια στάση, εσωτερικός και υπαίθριος
Υψηλό φως:

Thermometer Kiosk Digital Signage

,

8" Kiosk Digital Signage

8» ψηφιακό θερμόμετρο αναγνώρισης προσώπου συστημάτων σηματοδότησης περίπτερων συστημάτων ελέγχου προσπέλασης σημείων ελέγχου ασφάλειας LCD
 
Γρήγορα σημεία:
1. ψηφιακό υπέρυθρο θερμόμετρο 8inch

2. Διοφθαλμική δυναμική του προσώπου κάμερα αναγνώρισης ενσωματωμένη

3. Αυτή η μηχανή αναπτύσσεται για αρκετά έτη, έλεγχος υπαλλήλων μέσα και ο έλεγχος έξω, προσθέτει τον ανιχνευτή αισθητήρων θερμοκρασίας

4. Το λογισμικό που παρέχεται δωρεάν, υποστηρίζει το δίκτυο αυτόνομης, τοπικής περιοχής, χρήση κεντρικών υπολογιστών σύννεφων

5. Προσαρμοσμένο λογότυπο στην οθόνη

6. Αναγνώστης καρτών ταυτότητας ολοκληρωμένου κυκλώματος ενσωματωμένος

7. Έτοιμος στο απόθεμα

8. Εγκατεστημένος στον τοίχο, με τη στάση πατωμάτων ενηλίκων/παιδιών, με την επιτραπέζια στάση


Περιγραφή:

Η οθόνη 8inch μπορεί να λειτουργήσει χωρίς Διαδίκτυο, και επίσης καμία ανάγκη να εγκατασταθεί το λογισμικό, ακριβώς με το APK που εγκαθίσταται στην οθόνη, αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά όπως το προσωπικό αρχείων/τον υπάλληλο/τον επισκέπτη/το πιό παράξενο πρόσωπο στη βάση δεδομένων, την κανονική αξία θερμοκρασίας συνόλου, τη μάσκα που φορούν το πρόσωπο που ταιριάζει με κ.λπ.

 

Λεπτομέρειες όπως είναι κατωτέρω:

 

Α: Αυτόνομος τρόπος:

 

1. Η υποστήριξη απλοποίησε τα κινέζικα, το παραδοσιακό κινέζικο, αγγλικά, ιταλικά, στίλβωση, τη Γερμανία, ρωσικά, Ταϊλανδό, ισπανικά, γαλλικά, Αραβικά, Κορεάτη, βιετναμέζικα, Ινδονήσιο, τσέχικα, ρουμανικά, την Ουκρανία, τη Λιθουανία, εβραϊκά του Ισραήλ κ.λπ.

 

2. Εφαρμογή που θέτει: η ρύθμιση θερμοκρασίας υποστήριξης όπως τη δοκιμή θερμοκρασίας, θερμοκρασία αποζημιώσεων, κατώτατο όριο συναγερμών, abonormal συναγερμός θερμοκρασίας, ανίχνευση μασκών, μονάδα θερμοκρασίας έχει το βαθμό εκατοντάβαθμο και Fahrenheit. Η ρύθμιση παραμέτρου προσδιορισμού περιλαμβάνει το κατώτατο όριο δοκιμής, χρόνος προσδιορισμού και η βιολογική ανάλυση, σύνολο όγκου, αρχίζει. Επίδραση αναγνώρισης που θέτουν (συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας αναγνώρισης, της αναγνώρισης, της επίδρασης επίδειξης του φωτός αφθονίας), ψήφισμα πρόβλεψης καμερών που θέτουν, φωτεινότητα οθόνης που θέτει, ρύθμιση ηλεκτρονόμων, βελτίωση υλικολογισμικού ενότητας θερμοκρασίας, επανάκληση, κ.λπ.

 

3. Η είσοδος προσώπου υποστηρίζει την τοπικές συλλογή και την είσοδο του προσώπου, της ταυτότητας υπαλλήλων, του ονόματος και άλλων πληροφοριών.

 

4. Πληροφορίες εφαρμογής: υποστήριξη στις λεπτομέρειες διαμόρφωσης υλικού άποψης, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού έκδοσης, της τοπικής αποθήκευσης, της θέσης ενότητας AI, της διεύθυνσης της MAC, της φωτεινότητας οθόνης, του όγκου συστημάτων, των πληροφοριών καμερών, κ.λπ.

 

5. Αρχείο πρόσβασης: υποστήριξη για να δει το λεπτομερές αρχείο πρόσβασης της ενότητας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της ταυτότητας, του χρόνου πρόσβασης και των συλλήφθείων εικόνων προσώπου, της υποστήριξης για να επιλέξει την ερώτηση χρονικού διαστήματος, και της υποστήριξης για να εξαγάγει το αρχείο πρόσβασης.

 

6. Βάση δεδομένων προσώπου: μπορέστε να δείτε την τοπική βάση δεδομένων προσώπου, και να υποστηρίξετε τη διαγραφή και την είσοδο των πληροφοριών προσώπου.

 

Β: Δίκτυο περιοχής γεωμετρικών τόπων χρήσης:

 

1. Αυτή τη στιγμή, ο πελάτης υποστηρίζει 16 γλώσσες συμπεριλαμβανομένου των απλουστευμένων κινέζικων, του παραδοσιακού κινέζικου, αγγλικών, ιταλικών, στιλβωτική ουσία, γερμανικών, ρωσικών, Ταϊλανδού, ισπανικών, γαλλικών, Αραβικών, Κορεάτη, βιετναμέζικων, Ινδονησίου, τσέχικων και ρουμάνικων, οι οποίες θα ενημερωθούν στο μέλλον.

 

2. Διαχείριση σύνδεσης: εισάγετε τη διεύθυνση IP του κεντρικού υπολογιστή στη σύνδεση.

 

3. Εφαρμογή που θέτει: υποστηρίξτε τη ρύθμιση θερμοκρασίας (συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης θερμοκρασίας, της θερμοκρασίας αποζημιώσεων, του κατώτατου ορίου συναγερμών, του συναγερμού θερμοκρασίας, της ανίχνευσης μασκών), στην οποία η μονάδα θερμοκρασίας μπορεί να υποστηρίξει τις τοποθετήσεις επίδειξης δύο θερμοκρασιών: Κέλσιος και Fahrenheit η παράμετρος προσδιορισμού που θέτει (συμπεριλαμβανομένου του κατώτατου ορίου επιθεώρησης, των χρόνων προσδιορισμού και της ανίχνευσης διαβίωσης), όγκος που θέτει, ξεκίνημα που θέτει, επίδραση προσδιορισμού που θέτουν (συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας αναγνώρισης), αναγνώριση, γεμίζει την ελαφριά επίδραση επίδειξης), ψήφισμα πρόβλεψης καμερών που θέτουν, φωτεινότητα οθόνης που θέτουν, ηλεκτρονόμος που θέτει, αναβάθμιση υλικολογισμικού ενότητας θερμοκρασίας, επανάκληση, κ.λπ.

 

4. Η είσοδος προσώπου υποστηρίζει την τοπικές συλλογή και την είσοδο του προσώπου, της ταυτότητας υπαλλήλων, του ονόματος και άλλων πληροφοριών.

 

5. Πληροφορίες εφαρμογής: υποστήριξη στις λεπτομέρειες διαμόρφωσης υλικού άποψης, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού έκδοσης, της τοπικής αποθήκευσης, της θέσης ενότητας AI, της MAC aress, φωτεινότητα οθόνης, όγκος συστημάτων, πληροφορίες καμερών, κ.λπ.

 

6. Αρχείο πρόσβασης: υποστήριξη για να δει το λεπτομερές αρχείο πρόσβασης της ενότητας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της ταυτότητας, του χρόνου πρόσβασης και των συλλήφθείων εικόνων προσώπου, της υποστήριξης για να επιλέξει την ερώτηση χρονικού διαστήματος, και της υποστήριξης για να εξαγάγει το αρχείο πρόσβασης.

 

7. Βάση δεδομένων προσώπου: μπορέστε να δείτε την τοπική βάση δεδομένων προσώπου και να υποστηρίξετε τη διαγραφή των πληροφοριών προσώπου και την είσοδο των πληροφοριών προσώπου.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα διοικητικού υποβάθρου:

 

1. Κονσόλα: υποστηρίξεις για να δει τις στατιστικές των χρόνων βουρτσίσματος προσώπου (συμπεριλαμβανομένων των συνολικών χρόνων βουρτσίσματος προσώπου, χρόνοι βουρτσίσματος προσώπου υπαλλήλων, χρόνοι βουρτσίσματος προσώπου επισκεπτών και πιό παράξενοι χρόνοι βουρτσίσματος προσώπου), τις στατιστικές εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένου του συνολικού αριθμού του εξοπλισμού, του αριθμού σε απευθείας σύνδεση εξοπλισμού, του αριθμού σε μη απευθείας σύνδεση εξοπλισμού), τα αρχεία συμμετοχής του χθες (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής, της καθυστερημένης άφιξης, της πρόωρης άδειας, των υπερωριών, της απουσίας), τα αρχεία κυκλοφορίας σήμερα (συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων, ο αριθμός θερμαντικών ανθρώπων, ο αριθμός κανονικών ανθρώπων), καθώς επίσης και τη σε πραγματικό χρόνο οθόνη ελέγχου κάθε ενότητας.

 

2. Διαχείριση εξοπλισμού: υποστηρίζει τη μακρινή ρύθμιση του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος επιχείρησης, τρόπος φωνής, τρόπος επίδειξης, πιό παράξενος τρόπος, σχετική με την αναγνώριση παράμετρος προσώπου που θέτει, επίπεδο αναγνώρισης σωμάτων διαβίωσης, ρύθμιση ανίχνευσης θερμοκρασίας σωμάτων, κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, κάρτα ταυτότητας, καθώς επίσης και μακρινή βελτίωση, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος, άποψη κούτσουρων, κλείσιμο, καινούριο ξεκίνημα, μακρινή πόρτα που ανοίγουν, κ.λπ.

 

3. Διαχείριση συμμετοχής: υποστηρίζει τη ρύθμιση κανόνα συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένης της μετατόπισης που θέτει, διακοπές που θέτουν, επίσημος που θέτουν αργίας και ομάδα εξοπλισμού που θέτουν), το αρχείο συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος υπαλλήλων, της ομάδας, της ταυτότητας, του ρολογιού στο αρχείο, του αρχείου θερμοκρασίας σωμάτων, κ.λπ.), και την εξαγωγή αρχείων συμμετοχής.

 

4. Διαχείριση υπαλλήλων: διαχείριση υπαλλήλων υποστηρίξεων και διαχείριση επισκεπτών. Μπορείτε να εισαγάγετε και να εξαγάγετε τις πληροφορίες στις batch.

 

5. Διαχείριση πρόσβασης: υποστηρίζει τα αρχεία πρόσβασης (συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών στιγμιοτύπων, του ονόματος, της ταυτότητας, της θερμοκρασίας σωμάτων, της θέσης πρόσβασης, του εξοπλισμού, κ.λπ.), δικαιώματα πρόσβασης (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πρόσβασης υπαλλήλων και των δικαιωμάτων πρόσβασης επισκεπτών), έλεγχος μαύρων λιστών (συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών πορτρέτου, της θέσης επαλήθευσης πορτρέτου, του ονόματος, του κινητού αριθμού τηλεφώνου, των τοποθετήσεων ελέγχου, κ.λπ.).

 

6. Διαχείριση συστήματος: πολλαπλής στάθμης διαχείριση άδειας υποστηρίξεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό με τις διαφορετικές άδειες για την ιεραρχική διαχείριση

 
Προδιαγραφή:

Ψήφισμα 1280*800 επιτροπή ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ
Περιοχή επίδειξης 107.64 (W) ×172.224 (Χ) χιλ.
Φωτεινότητα 200cd/m2
Αριθμός χρώματος 16.7M
Χρόνος απόκρισης 8 (κα) περίπου
Αντίθεση 800:1
Γωνία άποψης 170°/170° (H/V)
Χρόνος ζωής > 50000 (ώρες)
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος DC12V (±10%)
Κατανάλωση ισχύος 14W
Κάμερα 2.0Mpx, dynammic κάμερα δύο-ματιών
Απόσταση εστίασης 50150cm
Άσπρη ισορροπία Αυτόματος
Λάμψη οδηγήσεων Οδηγήσεων και ελαφριά αποζημίωση των διπλών οδηγήσεων IR
Ομιλητής 2.5W/4R
Αναγνώριση προσώπου Υποστηρίξτε αρκετών ανίχνευση προσώπου από κοινού
Βάση δεδομένων καταγραφής προσώπου 30,000 το πολύ-πολύ
1: Ανίχνευση προσώπου Ν Suport
ταίριασμα προσώπου 1:1 Suport
Πιό παράξενο dection Suport
Διαμόρφωση απόστασης ανίχνευσης προσώπου Υποστήριξη
UI διαμόρφωση διεπαφών Υποστήριξη
Μακρινή βελτίωση Υποστήριξη
Διεπαφή επίδειξης Περιλαμβάνει τη διαχείριση συσκευών, προσωπικό/διαχείριση εικόνων, ερώτηση αρχείων
Πρότυπο επέκτασης Δημόσιο σύννεφο υποστήριξης, δίκτυο ιδιωτικής, τοπικής περιοχής, αυτόνομο
Δοκιμή θερμοκρασίας σώματος Υποστήριξη
Υποστήριξη απόστασης 1 μέτρο
Εξεταστική ακρίβεια ≤ ±0.2℃
Εξεταστική σειρά 10℃~42℃
Οπτικό πεδίο θερμικής λήψης εικόνων 32 X 32
Αυτόματο πέρασμα Υποστήριξη, για την κανονική θερμοκρασία σωμάτων
Αυτόματος συναγερμός Η υποστήριξη, για την ανώμαλη θερμοκρασία σωμάτων, μπορεί να είναι έθεσε προ
Στεγανοποιήστε IP65
Εγκατάσταση Η μηχανή πυλών, ύψος μπορεί να ρυθμιστεί
Σχήματα φωτογραφιών JPEG, BMP, GIF, PNG
Ακουστικά σχήματα MP3, WAV, WMA
Τηλεοπτικό σχήμα MP4, AVI, DIVX, XVID, VOB, DAT, MPG, MPEG, RM, RMVB, MKV, MOV, HDMOV, M4V
Υλικό της Shell Aluminum+Metal
Γυμνό diemension 238.24*128*25mm, N.W.: 1.45kg
Τύπος αφής Αριθ.
Κανονική θερμοκρασία εργασίας -10°--60°
Κανονική θερμοκρασία αποθήκευσης -20°--60°
Εξάρτημα Καλώδιο, υποστήριγμα
Γλώσσα OSD Αγγλικά, κινεζικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, αραβικά

 

ΚΜΕ RK3288 Quadcore φλοιός-A17 1.8GHz
RAM DDR3 2G
Μνήμη 8G
Connetcion Διαδικτύου Wifi, RJ45
Σύστημα Android7.1
Λιμένας USB OTG*1, USB HOST*1
RS232 1
Παραγωγή ηλεκτρονόμων 1 παραγωγή σημάτων για το άνοιγμα πορτών
Διεπαφή Wiggins 26/34 output*1, 26/34 που εισάγεται
Βελτίωση Βελτίωση Uboot υποστήριξης

 

1. Οθόνη ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ LCD χρήσης 8Inch με την πλήρη γωνία εξέτασης
2. Βιομηχανικός βαθμός, αδιάβροχο, χωρίς σκόνη σχέδιο, υψηλό σημείο, σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα
3. Βάση δεδομένων καταγραφής προσώπου υποστήριξης 30.000. ταιριάζοντας με ποσοστού προσώπου 1:1 σε περισσότερο από 99,7%, 1: Το ταιριάζοντας με ποσοστό προσώπου Ν κατά περισσότερο από 96.7%@0.1% ΜΑΚΡΙΆ (ψεύτικος δεχτείτε το ποσοστό), το ποσοστό ακρίβειας ανίχνευσης βιολογικής ανάλυσης κατά 98.3%@0.1% ΜΑΚΡΙΆ, η ανίχνευση προσώπου και περνούν τις ανάγκες λιγότερο από 1s
4. Ακριβής ανίχνευση προσώπου υποστήριξης και ταίριασμα όταν άνθρωποι που φορούν τη μάσκα
5. Dynammic κάμερα δύο-ματιών βαθμού χρήσης βιομηχανική, με την τεχνολογία IR για τη χρήση νύχτας, ελαφριά τεχνολογία αποζημιώσεων των οδηγήσεων
6. Έχει τον τετράγωνο-πυρήνα ΚΜΕ, έξι-πυρήνας ΚΜΕ, επεξεργαστής Rockchip RK3288 RK3399 octa-πυρήνων Qualcomm MSM8953 στην επιλογή
7. Η ανίχνευση θερμοκρασίας ανθρώπινων σωμάτων υποστήριξης, επίδειξη θερμοκρασίας, μεγάλης απόστασης ανίχνευση πιό έπειτα 1M, 0,2 σειρά λάθους, υποστηρίζει τον αυτόματο συναγερμό για την ανώμαλη θερμοκρασία, γρήγορη ταχύτητα ανίχνευσης σε 1s, πραγματικό - παραγωγή στοιχείων ανίχνευσης χρονικής θερμοκρασίας
8. Υποστηρίξτε άλλα συστατικά όπως τον αναγνώστη καρτών ταυτότητας, δακτυλικό αποτύπωμα, ολοκληρωμένο κύκλωμα NFC, ανιχνευτής κώδικα QR
9. Η διάφορη API σύνδεση υποστήριξης για το σύστημα, APP off-$l*line, δίκτυο υποβάθρου APP+, υποστηρίζει τη δευτεροβάθμια ανάπτυξη
10. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ευρέως στο σχολείο, αερολιμένας, σταθμός μετρό και ο σταθμός τρένου, μπορεί να λειτουργήσει μαζί με τον ελεγκτή πρόσβασης εισόδων πυλών μεταβάσεων στην κοινότητα, το κτίριο γραφείων, το ξενοδοχείο, το φυσικό σημείο, τη σύνδεση μεταφορών ή άλλη περιοχή δημόσιων υπηρεσιών


Εφαρμογή:
 
Αυτή η έξυπνη επίδειξη LCD μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στο λεωφορείο, σχολείο, αερολιμένας, σταθμός μετρό και το sation τραίνων, μπορεί να λειτουργήσει μαζί με τον ελεγκτή πρόσβασης εισόδων πυλών μεταβάσεων στην κοινότητα, το κτίριο γραφείων, το ξενοδοχείο, το φυσικό σημείο, τη σύνδεση μεταφορών ή άλλη περιοχή δημόσιων υπηρεσιών
 
Αρρενωπό 7,1 8» Thermoscanner υποδοχής ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων συσκευών γραφείων με Wifi

Αρρενωπό 7,1 8» Thermoscanner υποδοχής ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων συσκευών γραφείων με Wifi

Αρρενωπό 7,1 8» Thermoscanner υποδοχής ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων συσκευών γραφείων με Wifi
 

Αρρενωπό 7,1 8» Thermoscanner υποδοχής ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης περίπτερων συσκευών γραφείων με Wifi

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amy

Τηλ.:: +8618922899266

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
粤ICP备12041886号