Co. τεχνολογίας της Mercedes Shenzhen, ΕΠΕ.

          Η ποιότητα είναι η υποχρέωσή μας, η υπηρεσία είναι η αποστολή μας

Αρχική Σελίδα Νέα

10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

Certifications
καλής ποιότητας Περίπτερο οθόνη αφής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περίπτερο οθόνη αφής για τις πωλήσεις
Customers Reviews
η αρρενωπή οθόνη 9,0 ανελκυστήρων 3000pc 23.6inch με τη κάμερα αναγνώρισης προσώπου και 4G, το λογισμικό μου τρέχει καλά σε το. Πραγματικά εκτιμημένος για την καλή τιμή και υψηλός - η ποιοτική BOE 2K αρχική επιτροπή, γρήγορος χρόνος παράδοσης, ευχαριστεί τη Ellen, σας εμπιστεύομαι πάντα!

—— Γ από τη Σιγκαπούρη

Αν και το τοτέμ 32inch μου έχει 3 μέρη με ένα συνολικό ύψος 3000mm, ο αδιάβροχος είναι καλή, επίσης πολύ καλή σταθερότητα, η ίδια καλή ποιότητα για το ελαφρύ κιβώτιο, καλό σχέδιο για τη διπλή οθόνη, τα συμπαθώ τόσο πολύ, χρειάζομαι 500pc στο σύνολο.

—— Τ από το Βέλγιο

650pc BOE και το LG LCD που η τηλεοπτική εργασία τοίχων καλά, η καλή συσκευασία και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης από πέντε εμπορευματοκιβώτια, εγώ θα διατάξουν περισσότερων, ευχαριστούν τη Ellen!

—— Darwas από την Ινδονησία

Η γρήγορη παραγωγή για τον πύργο 150pc 55inch, σας ευχαριστεί Ellen, αγοράζω πάντα την οθόνη από σας, θα σας φέρω περισσότερη διαταγή εμπορευματοκιβωτίων σε.

—— Mike από τις ΗΠΑ

32inch η αυτοεξυπηρέτηση που διατάζει τη μηχανή με βοηθά πολλή, έχω 200 εστιατόρια να τα χρειαστούν στο σύνολο, η ομάδα της Mercedes την αναβάθμισε με την προσθήκη ενός κομματιού της κάλυψης μετάλλων για να προστατεύσει τα ηλεκτρονικά μέρη με το κόστος τους, και να προσθέσει επίσης το γεύμα διατάζοντας τους κατόχους μπίπερ στην πλευρά, που είναι πολύ χρήσιμη, σας ευχαριστεί, περισσότερες διαταγές θα έρθουν

—— Μαρμελάδα από τη Γαλλία

8inch η αρρενωπή οθόνη ελέγχου προσπέλασης LCD πυλών με τον αισθητήρα θερμοκρασίας καμερών και σωμάτων με βοηθά πραγματικά πολύς για το coronavirus, το χρησιμοποιώ ακριβώς αυτόνομο, καμία ανάγκη Διαδίκτυο, καταγράφω το πρόσωπο και έπειτα με αναγνωρίζει, και η θερμοκρασία δοκιμής τόσο γρήγορα, εφ' όσον στέκεστε μπροστά από το, αυτό θα εξετάσει, ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης, να σας ευχαριστήσει.

—— ΜΑ από την Ιταλία

Όλο το POS αυτοεξυπηρετήσεων τομέα εστιάσεως 32inch τερματικό που εγκαθίσταται στο Παρίσι, με το λογισμικό μου, λειτουργούν πολύ καλά, προγραμματίζω να πάρω τις εκατοντάδες φέτος

—— Bouna από τη Γαλλία

55inch η υπαίθρια εργασία τοτέμ καλά με τον αναγνώστη κώδικα QR, POS και Google doorbell, αυτό πήρε τόσο πολλή προσοχή στην έκθεση, σας ευχαριστεί Mercedes.

—— Eric από την Αυστραλία

65inch whiteboard καλά - λαμβανόμενος, έχει και αρρενωπό και OPS, πολύ καλή ποιότητα σε τέτοια καλή τιμή, σίγουρα θα διατάξω περισσότερους, να σας ευχαριστήσουν

—— Carlos από το Περού

η εργασία 2K 15.6inch και 43inch AIO πολύ καλά, επίσης υπαίθρια οθόνη αφής οθόνης 21.5inch είναι γρήγορη και φανταστικός, θα διατάξει περισσότερο τον Ιανουάριο του 2021

—— Timmy από τις ΗΠΑ

4KG ο τηλεοπτικός πίνακας επιλογών τοίχων για το εστιατόριό μου φαίνεται καλή, φτηνή αξία, υψηλό ψήφισμα καθορισμού, στενό bezel, ευχαριστώ πολύ της λύσης σας.

—— Ja από τη Μολδαβία

55inch ο πύργος με το ασύρματο μαξιλάρι χρέωσης φαίνεται μεγάλος, με το σπάσιμο GFCI μέσα για την ασφάλεια, ευχαριστίες για το σχέδιό σας, περισσότερο εμπορευματοκιβώτιο θα έρθει στα σίγουρα

—— Έτσι από τον Καναδά

32inch οι double-sided εργασίες μηχανών αυτοεξυπηρετήσεων οθονών επαφής καλά, στάση steadly, μπορούν επίσης να καθοριστούν στο πάτωμα, σίγουρα θα πάρει περισσότεροι

—— Roy - από τις ΗΠΑ

MK3S το θερμόμετρο IR βοηθά πολύ, η τιμή είναι τόσο καλή, η πολυ ραδιοφωνική μετάδοση γλωσσικής φωνής είναι τι η ανάγκη Ι, σας ευχαριστεί Ellen!

—— Manuel από την Ιαπωνία

10pc 55» υπαίθριες εργασίες στάσεων καλά, αδύνατες σε τέτοια χαμηλή τιμή, ακόμα και έτοιμη στο απόθεμα, γρήγορη ταχύτητα, η καλοψημένη Mercedes!

—— Ο κ. Georges από τις ΗΠΑ

Η» άκρη ραφιών αποκτημένα 24,6 τέντωσε την επίδειξη, επιτροπή BOE, συνδέει με το κιβώτιο φορέων μου, τους συμπαθώ, πολύ καλός, σας ευχαριστώ.

—— Jon από τη Γαλλία

το περίπτερο οθόνης αφής 49inch με το πρόστιμο εργασιών εκτυπωτών, καμερών και μικροφώνων, τα τρεξίματα softwars μας καλά, σας ευχαριστεί.

—— Ο κ. Tobby από τη Γαλλία

το περίπτερο αφής περίπτερων αφής 65inch PCAP και IR με τη κάμερα αναγνώρισης προσώπου που λειτουργεί πολύ καλά στον αερολιμένα, θα επιθυμούσε να διατάξει 40pc εσωτερικό και υπαίθριο 65inch και το περίπτερο 75inch με τη κάμερα logitec, τιμή που γίνεται αποδεκτή από τον προϊστάμενο, pls μου στέλνει το pi, ευχαριστίες

—— Sam από το UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ
10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

200pc μαζική παραγωγή του ταξί 10.1inch/του αρρενωπού 7,1 διαφημιστικού φορέα τηλεχειρισμού αυτοκινήτων LCD με 4G και το ΠΣΤ για την αγορά του Μεξικού

 

Γρήγορες λεπτομέρειες της οθόνης διαφημίσεων αμαξιών LCD:

 

1. 10.1inch επιτροπή ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ.

2. 1280*800 ψήφισμα.

3. Πλαστικό κοχύλι σε ελαφρύ.

4. Shakeproof σχέδιο.

5. Αρρενωπό 7,1 σύστημα, κατάστημα παιχνιδιού Google υποστήριξης.

6. Η κάμερα μπορεί να είναι ενσωματωμένη.

7. οθόνη αφής 10-σημείου PCAP προαιρετική.

8. 4G και το ΠΣΤ μπορεί να είναι ενσωματωμένο.

9. Λογισμικό τηλεχειρισμού δωρεάν.

 

Οι περιγραφές του αυτοκινητικού ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης επιδεικνύουν:

 

Αφότου αρκετές φορές αναβαθμίστε, η τελική έκδοση 10.1inch είναι μια τέλεια επίδειξη διαφήμισης LCD για να υποβάλει το αυτοκίνητο, το αμάξι και το ταξί. Το πολύ ελαφρύ πλαστικό κοχύλι ταιριάζει με πολύ καλά headrest καθισμάτων ταξί/καρτών, για να δώσει μια πολύ καλή γωνία εξέτασης για τους ανθρώπους που κάθονται στις πίσω θέσεις. 10.1inch η επιτροπή ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ με τη υψηλή ανάλυση και η αρχική επιτροπή είναι ένας μούστος για την επίδειξη διαφήμισης ταξί δεδομένου ότι πρέπει να σταθεί τον τραχύ δρόμο και τη μακροπρόθεσμη εργασία 7*24*365h. Το μετριασμένο γυαλί μπορεί να είναι με 10 δείχνει τη χωρητική οθόνη αφής, και η τρύπα καμερών είναι premade για κάθε πλαστική κατοικία, έτσι η κάμερα μπορεί να είναι ενσωματωμένη αρκετά εύκολα.

 

 

Αρρενωπά 7,1 είναι τυποποιημένο σύστημα για την ψηφιακή επίδειξη συστημάτων σηματοδότησης ταξί, το κατάστημα παιχνιδιού Google είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα προεπιλογής όλου του διαφημιστικού φορέα LCD μας, ο πελάτης μπορεί να εγκαταστήσει APP τους σε ένα λεπτό. Το Wifi συμπεριλαμβάνεται σε όλη την επίδειξη διαφήμισης δικτύων, 4G και το ΠΣΤ είναι α συν το χαρακτηριστικό γνώρισμα που μπορεί να προστεθεί επίσης, έτσι η διαφήμιση μπορεί να ενημερωθεί από CMS μακρινά μέσω του κεντρικού υπολογιστή σύννεφων.

 

Το υποστήριγμα insallation είναι ένα θαυμάσιο σχέδιο για τον ψηφιακό παίκτη συστημάτων σηματοδότησης αμαξιών, έχει διάφορο διαφορετικό μέγεθος υποστηριγμάτων για να ταιριάξει με το διαφορετικά ταξί, το αμάξι και το αυτοκίνητο, έτσι όλο το αυτοκίνητο εμπορικών σημάτων μπορεί να χρησιμοποιήσει τη advetising οθόνη LCD μας. Εκτός αυτού, το υποστήριγμα έχει κάποιο είδος αντικλεπτικού σχεδίου, καμία ανησυχία δεν μπορεί να κλαπεί από κάποιο. Όλη η ψηφιακή οθόνη συστημάτων σηματοδότησης LCD έχει τα καλώδια εισαγωγής ΣΥΝΕΧΟΎΣ δύναμης για να συνδέσει με την ηλεκτρική ενέργεια ταξί άμεσα.

 

10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

10.1inch διαφημιστικός φορέας τηλεχειρισμού 7,1 LCD ταξί/αυτοκινήτων αρρενωπός με 4G και το ΠΣΤ

 

Χρόνος μπαρ : 2021-05-18 09:58:40 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Ellen Zeng (Europe, North and Shouth America)

Τηλ.:: +86-189-2289-9266

Φαξ: +86-755-61251188-8025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

self service περίπτερο

Περίπτερο 1920x1080 πληρωμής επιτραπέζιων μόνιμο αυτοεξυπηρετήσεων με τη κάμερα Ιστού

FHD 1080P μόνο περίπτερο διαταγής στάσεων πατωμάτων 32 ίντσας με το θερμικό εκτυπωτή και μπίπερ για το εστιατόριο

Χωρητικό περίπτερο αυτοεξυπηρετήσεων αφής 27 ίντσας όλοι σε ένα

24 περίπτερο αυτοεξυπηρετήσεων οθόνης αφής ίντσας με τον αναγνώστη κώδικα QR

υπαίθρια ψηφιακή ντύνεστε

υπαίθριο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης 16.7M 2000cd/m2 με ενσωματωμένο POS

2000cd/M2 διαλογικό ψηφιακό περίπτερο 1920x1080 συστημάτων σηματοδότησης

υπαίθριο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης 3500nits IP66 με HDMI μέσα

Ηλεκτρικός σταθμός χρέωσης αυτοκινήτων της EV με το ψηφιακό περίπτερο διαφήμισης 43» 55» 4K LCD

Οθόνη αφής Whiteboard

100 της ίντσας συνεδριάσεων ψειρών αιθουσών υπερβολική HD 4K αντιεκθαμβωτική 450 επίδειξη Whiteboard οθόνης αφής IR διαλογική

Υπερβολική οθόνη αφής 82 ίντσας HD διαλογική Whiteboard

86» ενσωματωμένη LCD τάξεων οθόνη αφής μικροφώνων Whiteboard

75 ίντσας διπλή οθόνη αφής πινάκων συστημάτων έξυπνη IR διαλογικό Whiteboard

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης WIFI προμηθευτής. © 2013 - 2021 lcd18.com. All Rights Reserved.
粤ICP备12041886号