Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Genevision
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 20 USD Million-40 USD Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: Media company, Distributor, Agent
Εισαγωγή

Co. τεχνολογίας της Mercedes Shenzhen, ΕΠΕ (Mercedes), ο σημαντικός αντιπρόσωπος της καινοτομίας τεχνολογίας! Οι αμφισβητίες που δεσμεύει να καινοτομήσει και να μελετήσει εντατικά φέρνουν περισσότερη διασκέδαση στον κόσμο. Η Mercedes αφιερώνεται εμμένοντας στον εταιρικό ανταγωνιστικό πυρήνα «υψηλού - ποιότητα, λογική τιμή, ανώτερη υπηρεσία», η οποία είναι επίσης σταθερές απαιτήσεις των πελατών και ο καθορισμός επιτυχίας μας.

 

Η Mercedes, μια ιδιωτική επιχείρηση, έχει καθιερωθεί το 2003, 80% των προϊόντων έχουν τα εθνικά δικαιώματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και τα πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, επενδύοντας 5 εκατομμύρια για να αφιερωθούν στην ανάπτυξη και την παραγωγή των επιδείξεων οθόνης LCD από την ημέρα της οργάνωσης. «Δημιουργικός η νέα εποχή του οράματος» είναι η σταθερά μας ακολουθεί το στόχο. Ανάλογα με τις ιδέες της ποιότητας που κεντροθετούνται και τη κινητήρια δύναμη της καινοτομίας, έχουμε αναπτύξει τις ομάδες προϊόντων εκατοντάδων κυρίως συμπεριλαμβανομένου του οργάνου ελέγχου CCTV LCD FHD σε 8» - 86», ΈΚΑΝΑΝ τον τηλεοπτικό τοίχο, υπαίθριο αδιάβροχο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, επίδειξη διαφήμισης LCD, επίδειξη αγγελιών οθονών επαφής, αφή όλος--ένα PC, υψηλός φορέας αγγελιών φωτεινότητας, διαφανής οθόνη, αρρενωπός φορέας αγγελιών ασύρματων δικτύων 3G/Wifi, συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων λεωφορείων, κιβώτιο μέσων φορέων αγγελιών και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας είναι στοχοθετημένα ισχυρά και αυτοί έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ποικίλες περιοχές όπως τον έλεγχο ασφάλειας, τα χρηματιστήρια, τα κέντρα ελέγχου της κυκλοφορίας, τους αερολιμένες, τα κέντρα μέσων, τα στρατιωτικά συστήματα, το δημόσιο χώρο, τις λεωφόρους αγορών, τις τράπεζες, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τους σταθμούς μετρό λεωφορείων, τα ξενοδοχεία, τα κτήρια κ.λπ. κτημάτων. Έτσι πρέπει να επεκτείνουμε την επιρροή μας αρχειοθετημένη πολύ γρήγορα και κερδισμένο επίσης μια καλή φήμη στα κινέζικα ακόμη και η βιομηχανία παγκόσμιου LCD.

 

Εμμονή στην επιχειρησιακή θρησκεία «υψηλού - η ποιότητα, λογική τιμή, ανώτερη υπηρεσία», Mercedes προχωρά στο στόχο του επαγγελματικότερου και άριστου προμηθευτή των επιδείξεων διαφήμισης LCD.

 

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

το https://www.youtube.com/watch?v=oqDA_XZVnNw

Ιστορία

Με την ανάπτυξη 18 ετών, η τεχνολογία Shenzhen Mercedes έχει γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές του εμπορικών ψηφιακών συστήματος σηματοδότησης και των επιδείξεων, έχει τη μεγάλη έκταση του advetising φορέα LCD από 8» σε 98», μπορεί να είναι για την εσωτερική και υπαίθρια χρήση, μπορεί να είναι κρεμά στον τοίχο ή στέκεται στο πάτωμα, μπορεί να είναι με την αφή ή καμία αφή, το σύστημα μπορεί να είναι αναπροσαρμογή USB, αρρενωπός το λογισμικό με τον τηλεχειρισμό ή τα Windows, πρόγραμμα cOem και προσαρμογής ODM είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν αλλά κανένα που περιορίζεται στον τηλεοπτικό τοίχο LCD, την εκπαίδευση και την οθόνη αφής αιθουσών συνεδριάσεων διαλογικό Whiteboard, περίπτερο πληρωμής αυτοεξυπηρετήσεων, περίπτερο οθόνης αφής AIO, ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης wifi LCD, LCD που διαφημίζει το έξυπνο τοτέμ σταθμών τηλεφωνικής χρέωσης, ανελκυστήρας και ανυψώνουν την έξοχη λεπτή οθόνη διαφήμισης, τον υπαίθριο φορέα αγγελιών τοίχος-υποστηριγμάτων, το υπαίθριο floorstanding περίπτερο διαφήμισης, τα προϊόντα κ.λπ. κιβωτίων συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων οργάνων ελέγχου, cOem και οθόνης ODM LCD.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Υπηρεσία

Η εστίαση Genevision στο σχέδιο και τη μεγάλη έκταση προϊόντων του εσωτερικού και υπαίθριου διαφημιστικού φορέα LCD από 10.1inch σε 86inch, μπορεί να είναι με την αφή IR, την αφή PCAP, την αφή φύλλων αλουμινίου PCAP και καμία αφή, μπορεί να εγκατασταθεί στον τοίχο ή στάση στον πίνακα και το πάτωμα, μπορεί να είναι με την εισαγωγή HDMI, αναπροσαρμογή διαφήμισης USB, το σύστημα μπορεί να είναι αρρενωπό με τη διαφήμιση που ενημερώνει το λογισμικό τηλεχειρισμού, τα Windows 7/10, Ubuntu, Linux, Rasberry pi κ.λπ.

 

Ο επαγγελματικός προμηθευτής Weare για το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης Wifi, περίπτερο οθόνης αφής, ΕΚΑΝΕ τον τηλεοπτικό τοίχο, διαφημιστικός όρθιος επιβάτης, οθόνη LCD, λεωφορείο Media Player, κιβώτιο MEDIA, επίδειξη των οδηγήσεων ανεμιστήρων ολογραμμάτων, προθήκη ολογραμμάτων, διαφανής παρουσιάστε το κιβώτιο, όργανο ελέγχου κ.λπ. CCTV.

 

Το πρόγραμμα προσαρμογής είναι επίσης ευπρόσδεκτο.

 

7-15 γρήγορη παράδοση εργάσιμων ημερών:

 

Για τα περισσότερα προϊόντα, ο χρόνος παράδοσής μας είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες δεδομένου ότι προετοιμάζουμε συνήθως το κοχύλι μετάλλων στο απόθεμα και την αναμονή τις διαταγές. Για το προσαρμοσμένο πρόγραμμα, χρειαστείτε 10-15 έργα.

 

Ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου:

 

a. Υλικό QC

Μέχρι τώρα, έχουμε σχεδόν 17 έτη εμπειρίας παραγωγής στην ψηφιακή βιομηχανία συστημάτων σηματοδότησης LCD, έχουμε ώριμο και τέλειο υλικό σύστημα ανεφοδιασμού, πριν από τη συνεργασία, πηγαίνουμε στο εργοστάσιο των προμηθευτών να ερευνήσουμε, και να συνεργαστούμε μόνο με το πρόσωπο που έχει QC το σύστημα επίσης, κάνουμε υλικό QC 100% πρίν βάζουμε τους επάνω στη γραμμή παραγωγής.

 

b. Εργαστήριο

Έχετε 2000sqm το χωρίς σκόνη εργαστήριο, πρέπει να κάνει τη χρήση που το εργασιακό περιβάλλον είναι καθαρό και ασφαλής, υπάρχει ένας χώρος με σκοπό να συγκεντρώσει την επιτροπή μόνο.

 

c. Δοκιμή γήρανσης

Όλοι που τελειώνουν - η ανάγκη προϊόντων περνά από 72 ώρες γηράσκων τη δοκιμή πρίν συσκευάζει για να σιγουρευτεί ότι είναι στην καλή ποιότητα πρίν στέλνουν.

 

Έγκαιρος μετά από την υπηρεσία πώλησης:

 

Όλα τα προϊόντα έχουν την ενός έτους εξουσιοδότηση, έχουμε μετά από την υπηρεσία πώλησης τμήμα που έχει το μηχανικό μόνο responsbile για τις ερωτήσεις και τα προβλήματα, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μηχανικός παρέχουν τη σε απευθείας σύνδεση κατάρτιση να διδάξει ο πελάτης πώς να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό τηλεχειρισμού, να τα βοηθήσει για να εγκαταστήσουν το λογισμικό στον κεντρικό υπολογιστή σύννεφων ή τον υπολογιστή δικτύων τοπικής περιοχής. Για τα προβλήματα, βοηθήστε τον πελάτη για να βρείτε το λόγο και να λύσετε.

 
Η ομάδα μας

Προκειμένου να ενισχυθεί η επιχείρηση η συνοχή, για να βοηθήσει να επανδρώσει έχει μια ισχυρή αίσθηση να ανήκει, οργανώνουμε συνήθως τις δραστηριότητες χτισίματος ομάδας, εδώ κατωτέρω είναι μερικές εικόνες της οικογένειάς μας, είμαστε νέοι και ενεργητικοί, πάντα όπως τα νέα πράγματα και τη νέα τεχνολογία.

 

 

Ο Σεπτέμβριος, 2016, δραστηριότητα χτισίματος ομάδας ορειβασίας, αυτή η εικόνα ήταν πήρε την κορυφή του υψηλότερου βουνού σε Shenzhen.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τον Αύγουστο του 2017, μετά από τη δραστηριότητα ΣΧΑΡΩΝ στο πάρκο

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Οι δραστηριότητες χτισίματος ομάδας για τις επιχειρήσεις Shenzhen συσχετίζονται πάντα με τη θάλασσα

 

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Τον Οκτώβριο του 2019, που και πήραμε ένα μεσημεριανό γεύμα πικ-νίκ στη νέα περιοχή Dapeng, Shenzhen.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η ομάδα τεχνολογίας της Mercedes είχε το γεύμα CNY μαζί για να γιορτάσει τη συγκομιδή το 2019 και να αναμείνει ένα πιό ακμάζον νέο έτος το 2020.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Το Νοέμβριο του 2020, είχαμε ένα χτίσιμο ομάδας σε Qinghuiyuan, περιοχή Shunde, πόλη Foshan, Guangdong Κίνα.

 

Είναι ένα κτήριο κήπων Lingnan που χτίζεται στη δυναστεία Ming, που καλύπτει έναν τομέα 22000 τετραγωνικών μέτρων.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

ΚΙΝΑ Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7